Pernah tak tetiba rasa lapar, pastu nak makan, tapi jenuh nak scroll atau cari makanan kat Twitter, Facebook,
yang takde dalam Foodpanda, yang jenuh nak search kat Telegram? Geram kan?
So dipendekkan cerita, website ni adalah catalog bagi sesiapa yang nak beli or nak jual, silakan.


Ever feeling hungry at Godly hours and having hard time to find food via Twitter, Facebook or Telegram?
Not being sold via Foodpanda? Must be irritating isn't it?
So tldr, this website serves as catalog for anyone who wanted to sell or buy, do as you please!


missing
Gambar hiasan semata-mata (picture for memes)

Ye, gratis aja.
Dok pahe lagi ke percuma abe.
Takde kene apa2, percuma selagi website ni masih bernyawa. Nak derma? silakan


It's FREE.
Yes, you read it right, free.
Why are you still reading. But you can buy me a coffee (:


missing
Credit as per top bar in the image

Nak jual kat sini senang je, (1) Login, (2) Add new store, (3) Add products, siap!
Tapi kalau terdesak sangat boleh je klik sini
... atau klik gambar ni... atau melalui menu kat atas tu


Tbh it's pretty straight forward, (1) Login, (2) Add new store, (3) Add products, and you're set!
But you can see the details in case you need it badly by clicking here
... or even clicking the picture.... or via the navigation menu


missing
Tak pasti cemana? (Unsure how?)

Cari makanan kat sini: BROWSE FOOD🍔
atau cari kedai melalui: STORES 🛒
PERINGATAN: Lepas jumpa kedai/makanan yang nak tu, hubungi seller secara terus.
WEBSITE ni TIDAK menjalankan TRANSAKSI ONLINE dan tidak bertanggungjawab atas sebarang masalah yang ditimbulkan samaada dari pihak penjual mahupun pembeli.


Simply click BROWSE FOOD🍔
or searching specific store via STORES 🛒
NOTICE: After found what you searching for, contact seller directly.
This WEBSITE DOES NOT provide online transaction nor responsible upon any misconduct caused by seller or the buyer. Use responsibly.

missing
Lapar eh? (Hungry?)

YE KAMI TAK SIMPAN PASSWORD PUNNN
Login tu memang selamat sebab menggunakan google authentication.
Tiada info credit card atau info penting disimpan.


YES WE DO NOT STORE PASSWORD
The login is secured by google authentication, so you're safe.
Plus we don't ask any credit card or crucial information.

missing
Kami pun takmau aih (We choose not to)